Desiate Okey Leto na novom mieste s mnohými novinkami

20.07.2006 Poprad

Hudobný festival EVO OKEY LETO 2006 sa uskutoční v dňoch 4. a 5. augusta 2006 na novom mieste v EUROCAMP – FICC v Tatranskej Lomnici. Festival mapujúci...
Hudobný festival EVO OKEY LETO 2006 sa uskutoční v dňoch 4. a 5. augusta 2006 na novom mieste v EUROCAMP – FICC v Tatranskej Lomnici. Festival mapujúci aktuálne dianie na slovenskej hudobnej scéne, organizujú Rádio Okey a Produkčný dom FORZA.

EVO Okey Leto 2006 bude tradične plné dobrej hudby. Strhujúce atrakcie dotvoria skvelú atmosféru, ktorá každoročne sprevádza najväčší hudobný festival na východnom Slovensku. Organizátori prichystali pre návštevníkov viacero noviniek a to okrem nového miesta festivalu tohtoročná novinka Hip-Hop Stage a Dance Stage. Účasť na festivale potvrdili víťaz druhej série súťaže Slovensko hľadá SuperStar Peter Cmorik, víťazka prvej série súťaže Česko hľadá SuperStar Aneta Langerová, Mig 21, No Name, Peha, Le Payaco, Hex, Vetroplach, Mango Molas, Stereo, Nocadeň, Gladiator, Puding pani Elvisovej, Stereo, O. B. D. , Cirkus, Smola a Hrušky, Bystrík, Grovin Heads, Zdenka Predná, Zuzana Smatanová, DVD Lucy , U. K. N. D ako i hlavný headliner festivalu jamajský spevák Shaggy. V rámci hip-hop stagu vystúpia Tina & Band, H16, VEC, Super Crooo (CZ), AMO, Viktor Hazard, Jazzy. Po prvýkrát na východnom Slovenku vystúpi mladý vysoko hodnotený britský DJ Jon O´Bir a okrem toho to roztancujú slovenskí a českí DJ´s Tomas Haverlik, Michael C (CZ), Pico, Martin Gredner (CZ), Maaskot, Burian & Lieskovky a.i.

Pre návštevníkov hudobného festivalu je kyvadlová doprava zabezpečená zadarmo a to z autobusovej stanice Poprad do Tatranskej Lomnice -EUROCAMP - FICC a späť. K dispozícii je stanové mestečko v šport campe - Tatranec, ktoré sa nachádza cca 500 m od areálu festivalu a je vyhradené iba pre návštevníkov festivalu BEZPLATNE. Brány mestečka sa otvoria 4. augusta o 10:00 hod na výmere 9000 m2 a je disponované tak, aby uspokojilo všetkých záujemcov.
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .
generálni reklamní partneri: Slovnaft, a.s. , Zoznam.sk
hlavní reklamní partneri: Zlatý Bažant, Coca-Cola, Eco Investment
reklamný partner: T-Mobile
mediálni partneri: TV Markíza, TV Music Box, MTV, denníky Nový čas, Pravda, Šport, Korzár, týždenníky Markíza a Star, mesačník Eva
 

Vyberte región

mark